Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku

 Problem z Mafia Editor
Post6 sie 2010, o 14:51 
Imigrant
Imigrant
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 31 lip 2010, o 14:36
Posty: 40
Lokalizacja: Kozienice
Witam!
Mam problem z Mafia Editor,ponieważ kiedy otwieram plik wyskakuje mi takie coś [http://img266.imageshack.us/img266/6747/screenshot1fy.jpg]
Proszę o pomoc co mógłbym zrobić.
Dziękuję. :-)


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post6 sie 2010, o 15:01 
Administracja
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 10 lis 2007, o 19:06
Posty: 2282
Zaktualizuj DirectX. Link


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post13 sie 2010, o 21:03 
Obywatel
Obywatel
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 22:15
Posty: 94
Witam mam problem z instalacją DirectX

problem polega na:
Nie mozna zaufać plikowi cabinet wymaganemu dla instalacji. Sprawdz czy uslugi kryptograficzne sa wlaczone i czy certyfikat pliku cabinet jest prawidłowy


przed zreinstalowaniem windowsa xp było O.K!, ale jak dałem 7 ultimate to się porobiło :-/


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post15 sie 2010, o 15:04 
Administracja
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 10 lis 2007, o 19:06
Posty: 2282
Po co DirectX instalować skoro W7 ma najnowszą wersję?


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post15 sie 2010, o 19:43 
Obywatel
Obywatel
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 22:15
Posty: 94
Kuba5544 napisał(a):
Witam!
Mam problem z Mafia Editor,ponieważ kiedy otwieram plik wyskakuje mi takie coś [http://img266.imageshack.us/img266/6747/screenshot1fy.jpg]
Proszę o pomoc co mógłbym zrobić.
Dziękuję. :-)



Ja mam dokładnie to samo :-P


Ostatnio edytowano 4 mar 2012, o 20:39 przez Bear Grylls, łącznie edytowano 1 raz

 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post15 sie 2010, o 20:21 
Najbardziej pomocny użytkownik (2011)
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 sie 2010, o 18:08
Posty: 1043
Lokalizacja: Polish Town
Znajdź ten plik na necie i wklej go do C:/windows i będzie działać . Jest strona z tymi plikami bo tez miałem ten problem.


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post15 sie 2010, o 21:45 
Obywatel
Obywatel
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 22:15
Posty: 94
ale na jakiej stronie jest ten plik , i do jakiego katalogu go wgrać C windows i jakiś jeszcze folder czy nie?


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post15 sie 2010, o 21:57 
Najbardziej pomocny użytkownik (2011)
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 sie 2010, o 18:08
Posty: 1043
Lokalizacja: Polish Town
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_42

ja wgrałem do c:windows/system32/ teraz patrzyłem tam go mam a jak nie działa to do c:windows/


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post16 sie 2010, o 21:03 
Obywatel
Obywatel
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 22:15
Posty: 94
pobrałem z tej strony i zastosowałem się do instrukcjii i wyskakuje mi coś takiego...

Moduł d3dx9_42.dll może być niezgodny z używaną wersją systemu Windows. Sprawdź czy moduł jest zgodny z wersjąprogramu regsvr32.exe dla procesorów x86 (32 bity ) lub x64 (64 bit) :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!:


co jest grane!!!! :?: :!: :?:


___________________________________________________________
edit

i uruchamian mafia editor to wyskakuje mi znowu o d3dx9_42.dll


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post23 sie 2010, o 11:53 
Imigrant
Imigrant
Dołączył(a): 16 sie 2010, o 18:32
Posty: 27
Lokalizacja: Pruszków
Jakaś niekompatybilność z win 7 64bit. Jakiego directx'a używasz?
Sprubój znaleźć w necie jakiś czyściciel sterowników i directx. Potem wlacz tryb awaryjny i wyczysc directx. Zainstaluj na nowo. Po paru instalkach paru wersji moga sie pliki nadkladac. Mialem tak kiedys ze sterami grafiki. Ale nie wiem czy to tez tyczy sie directx.


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post23 sie 2010, o 14:56 
Najbardziej pomocny użytkownik (2011)
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 sie 2010, o 18:08
Posty: 1043
Lokalizacja: Polish Town
Bob Mylan napisał(a):
pobrałem z tej strony i zastosowałem się do instrukcjii i wyskakuje mi coś takiego...

Moduł d3dx9_42.dll może być niezgodny z używaną wersją systemu Windows. Sprawdź czy moduł jest zgodny z wersjąprogramu regsvr32.exe dla procesorów x86 (32 bity ) lub x64 (64 bit) :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!:


co jest grane!!!! :?: :!: :?:


___________________________________________________________
edit

i uruchamian mafia editor to wyskakuje mi znowu o d3dx9_42.dll


hmmm... ja czegoś takiego nie miałem mam Xp 32bity może dlatego...


 
 Re: Problem z Mafia Editor
Post25 sie 2010, o 21:45 
Obywatel
Obywatel
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 22:15
Posty: 94
Działa :shock:


Dzięki za pomoc. :-)


 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku
cron